Spørg SIRI

Spørg SIRI er udarbejdet i samarbejde med et bredt udsnit af medarbejdere i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Anledningen var styrelsens årlige Styrelsesdag i 2018.  Design gamets formål er at skabe dialog og refleksion mellem Styrelsens medarbejdere og ledere på tværs af kontorer – fx om samarbejde, interessenter og strategi. Derudover imødekommer design gamet et eksplicit ønske om, at medarbejderne skal sætte ord på og reflektere over, hvordan de ”lever” strategien i deres daglige arbejdsgange.

Pris

SPØRG SIRI er ikke til salg, da design gamet er udviklet specifikt til Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Ønsker du at høre mere om design gamet og dets udvikling er du dog velkommen til at kontakte konsulent Kirstine Christensen på tlf. 61603530, mail kc@pluss.dk eller partner Søren Tholstrup på tlf. 26230812, mail: st@pluss.dk.