Ledelse i spil på erhvervsskolerne

Ledelse i spil på erhvervsskolerne er udviklet i tæt samarbejde med flere danske erhvervsskoler. Med spillet ønsker man at skabe et værktøj til erhvervsskolernes ledelse, så de kan arbejde med deres ledelsesrum på en tryg måde. Spillet består af en række cases og dilemmaer, som ledelsen skal forholde sig til og reflektere over i fællesskab. Alle cases og dilemmaer er blevet identificeret af erhvervsskolerne selv under projektet Ledelsesudvikling i praksis (LIP) der blev udbudt af Børne og Undervisningsministeriet.

Formålet med spillet er at udfordre ledelsen på erhvervsskolerne til at reflektere over og indgå i dialog omkring alle perspektiver. De får både mulighed for at forholde sig til elev-, underviser- og lederperspektivet genne de forskellige cases og dilemmaer. Spillet træner ledernes nysgerrighed, kreativitet og villighed til samarbejde.

Pris

Ledelse i spil er gratis tilgængeligt via EMU.dk. Download det her.

Ønsker du flere informationer om spillet eller udviklingsprocessen, kan du kontakte konsulent Kirstine Christensen på tlf. 61603530, mail kc@pluss.dk.