Vi er spilentusiaster! Og det gælder ikke kun, når vi spiller ludo med familien eller får latterkramper i et spil hint med vennerne. Det gælder især, når vi oplever, at spil kan facilitere et læringsrum.

I design games er alle ‘lige’ gennem processen, da spilleregler guider dialogerne. De kan åbne op for erkendelser og emner, som f.eks. ikke berøres i dagligdagen i en medarbejdergruppe, men som kan gavne både samarbejde og skabe forandringer og innovation.

En del af Pluss Leadership

Pluss Games er en del af Pluss Leadership, hvor vi arbejder på tværs af fire områder; uddannelse, arbejdsmarked, business og forsyning. I Pluss Leadership bistår vi virksomheder, organisationer og samfundsinstitutioner i at udvikle og realisere deres potentialer via udvikling af governance, strategi, ledelse og organisation, samt ved at skabe overblik, beslutningsgrundlag og læring gennem strategiske analyser og evalueringer. Du kan læse mere om Pluss Leadership på http://www.pluss.dk.

Spilkonsulenterne i Pluss Games

Da Pluss Games er en del af Pluss Leadership vil hver udviklingsproces tilrettelægges med en fast spilkonsulent og konsulenter fra Pluss Leadership med praksisviden inden for spillets emneområde. Vi har to skarpe spilkonsulenter, der står klar til at hjælpe dig med at udvikle et spil til din virksomhed.

Kirstine Christensen

Spilkonsulent hos Pluss Games og konsulent i uddannelsesteamet hos Pluss Leadership

Uddannet cand.it i interaktiv digitale medier og BA i kommunikation og digitale medier

Kontakt: tlf. 61603530, mail: KC@pluss.dk

Maja Bisgaard

Spilkonsulent hos Pluss Games og konsulent i arbejdsmarkedstemaet hos Pluss Leadership

Uddannet cand.it i informationsvidenskab med en BA i antropologi

Kontakt: tlf. 51259071, mail: MB@pluss.dk

Kirstine og Maja har arbejdet med gamification og spiludvikling siden hhv. 2014 og 2017, og de har oparbejdet mange gode erfaringer med brugen af gamificationelementer, som vi stiller til rådighed i udviklingsprocessen.